Internet Marketing

Marketingul este procesul de comunicare a valorii unui produs sau a unui serviciu potentialilor clienti si reprezinta o importanta majora in atragerea de noi clienti. Din punct de vedere social, marketingul reprezinta legatura dintre cerintele materiale ale unei societati si modelele economice de raspuns. Marketing satisface aceste nevoi si doreste, prin procese de schimb reciproc construirea de relatii in desfacerea de produse si servicii pe termen lung. Cu alte cuvinte este procesul de comunicare, de promovare a produsului sau serviciului respectiv prin aducerea la cunostinta a acestora clientilor. Marketingul in principal se ocupa cu un set de procese incepand de la furnizare si comunicare catre clienti pana la gestionarea relatiilor cu acestia intr-un mod benefic atat firmei cat si clientilor acesteia. Marketingul de asemenea este capacitatea de a efectuia o analiza in scopul gasirii pietelor de desfacere si segmentarea acestora, aflarea cerintelor consumatorilor in vederea oferiirii unor produse si servicii net superioare.

Am adus la cunostiinta Dumneavoastra aceste informatii sumare pentru a realiza ca o afacere nu se poate dezvolta si nici macar mentine fara o analiza de marketing.

Promovarea produselor sau serviciilor reprezinta cel mai important pas intr-o afacere. Daca aveti un site web asta nu inseamna ca veti avea si clienti. Intre milioanele de situri web fara a va promova, este ca si cand nu ati fi pe web. Fara o promovarea adecvata atat on-line cat si off-line situl Dumneavoastra ramane undeva pierdut in milioanele de alte situri web(un simplu pachet de informatii intre alte milioane de pachete). Bine inteles, optimizarea web (optimizarea pentru motoarele de cautare) este un pas important si rezolva o buna parte din promovare insa nu este totul.

Who's Online

Avem 4 vizitatori și niciun membru online

Fii primul care afla noutatile

Contuar vizitatori

1385144
Astazi
Aceasta saptamana
Luna aceasta
Total vizite
93
931
3034
1385144
Adresa IP: 44.221.73.157